Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pidla

13. 6. 2008 13:57
Sice pozdě,

ale přece, karma jako hrom za tento článek, díky.R^

0 0
možnosti

kongolese

25. 4. 2008 16:23
proc byla "revoluce" "sametova"?

Tento klidny prechod majetku a moci z rukou komunistu zpatky do rukou komunistu, kteri se jen prestali oficialne komunisty nazyvat, bylo dilo p.Havla, ktery to s nimi tak chytre "upek'...

0 0
možnosti

r0p0

26. 3. 2008 15:46
Ne asi, ale určitě ...

... jste chyběl v hodině dějepisu, protože jinak byste nemohl napsat takový blábol s argumentací na úrovni Sládkových republikánů z před 15-ti let. Taky ne asi, ale určitě nemáte rád Václava Havla a o tom vlastně Váš článek je, že? ... pěkně napsané hlouposti, za které si Vás nemohu vážit a tudíž už nemusím číst. Děkuji.

0 0
možnosti

drevorubec

26. 3. 2008 23:28
Re: Ne asi, ale určitě ...

Prosím napsat jediný fakt, který jsem uvedl nepravdivě, pane/paní r0p0. Nejsem si vědom, žádné manipulace s obecně ověřitelnými fakty.

Chápu, že po shlédnutí filmu Občan Havel máte poněkud jednostranně orientované myšlení. U veřejně činných osob holt musíte počítat s tím, že některé události mohou být kritizovány.

0 0
možnosti

erben3

26. 3. 2008 11:38
.

Výborný článek. Lépe bych to nenapsal. Plný souhlas a zvyšuji karmu. R^

0 0
možnosti

Tuřínek

26. 3. 2008 11:13
Zajímavý článek

Ráda jsem si ho přečetla.

Sice nejsem odpůrcem radaru, ale přesto rozhodně nesouhlasím s tím, že bychom ho tu měli mít jako "dluh". Vždyť Rusové tu za II. světové války také krváceli, máme ho tedy odmítnout, prozože oni ho nechtějí, jako dluh? :-)

0 0
možnosti

H. Mlet

26. 3. 2008 11:12
velmi ubohé a podlé

Panebože, Vy jste Vůl... to nejde říct jinak.

Ve zkratce - myslel pacifismus evropských mocností především Francie a Anglie, který ustupoval Hitlerovi.

Ten fešácký kriminál (mimochodem několikaletý, nikoliv několikaměsíční, který jste si tady vybásnil) odnesl vážně poškozeným zdravím - zjistěte si o tom něco.

A tak by se dalo pokračovat - prostě napsal jste klasické protihavlovské bláboly, nic víc nic míň.

Je to ubohé... je mi Vás líto. Jste v mých očích buď nepřemýšlející, nemyslící hlupák anebo ubožák... nenadělám nic.

0 0
možnosti

drevorubec

26. 3. 2008 12:43
Re: velmi ubohé a podlé

Mit jiny nazor, muze nekdo ohodnotit jako ubohe a jiny zase jako podnet k diskusi. Vim, ze pan Havel byl ve vezeni nekolikrat, ale nic to nemeni na faktu, ze mel dvojcelu sam pro sebe a ze tisicovky jinych politickych veznu trpeli mnohem vice. Kdyz Havel nastupoval k moci, mnoho lidi vcetne me ocekavali nejakou napravu krivd, moralni odsouzeni stbaku a komunistickych veznitelu. Nic z toho se v podani pana Havla nedelo. Dokonce odmitl Karla Kryla, ktery chtel aktivne nastoupit do politiky.... A Karel Kryl nebyl zdaleka jediny z disidentu, ke komu se otocil zady.

Jestli jsem napsal v clanku byt jedinou lez, durazne zadam toto oznacit

Milerad vyvratim. Zdroju informaci je dost.!

0 0
možnosti

divilek

26. 3. 2008 11:07
Ano, o radaru se dá diskutovat či pochybovat...

... přesto nemám pochybnosti o tom, že bychom se měli nějak podílet na kolektivní bezpečnosti v rámci NATO či jít nějak s kůží na trh. Chuť Čecháčků nepálit si prsty a vždy potkat někde v závětří, až se to přežene, mně sympatická není. A tak jako jsme léta radostně poslouchali Svobodnou Evropu ze Západu a byli za ni vděční, přijde mi trapné teď říkat - u nás Svobodná Evropa nemůže vysílat, co kdyby přišel někdo (nejlépe muslim-terorista) s bombou a nás by to třeba i ohrozilo? Kdyby takhle uvažovali v Německu (co když přijde bolševik terorista s bombou?), poslechli bychom si za celá léta prd a ne Svobodnou Evropu...

0 0
možnosti

divilek

26. 3. 2008 11:09
Re: Ano, o radaru se dá diskutovat či pochybovat...

pardon překlep - ne potkat, ale počkat v závětří...

0 0
možnosti

Benzin Petrolejovič Naftěnko

26. 3. 2008 9:40
Naprostý souhlas.

Pod toto Vaše hodnocení tohoto pána se podepisuji. Ona pravda někdy bolí, tak, ale počítejte s tím, že spousty havlofilů a pravdoláskovců, mající svoje znalosti o této trapné figurce na straně jedné a stovek politických vězňů nemající potřebu se takto zviditelňovat na straně druhé, pouze z Blesku a TV NOVA, vás rozcupují v duchu komunistického "nehodící se pravda, bude ukřičena".

0 0
možnosti

petrs51

26. 3. 2008 9:02
Opravdu jste scházel

a to nejen na dějepisu. To  co jste zplácal dohromady je všechno ,, jedna paní povídala" on to totiž papír snese, ale kdyby jste se dostal do situace jako Havel ta by jste měl ,,bláto na hřišti"

0 0
možnosti

drevorubec

26. 3. 2008 9:23
Re: Opravdu jste scházel

Ne pane. Dal jsem si doopravdy zalezet, aby to nebylo "jedna pani povidala". Vsechno z meho clanku je bud overitelne z nezavislych zdroju, nebo to zazil osobne nekdo z mych blizkych duveryhodnych kolegu, nebo moje malickost....

0 0
možnosti

tadybyl

26. 3. 2008 8:48
Ale, pane Hořčičko.

Opravdu se mi zdá, že dokážete přepočítávat dluhy už jen na peníze.

Pan prezident řekl asi tak dvě věty, ale jak vy to dokážete rozvinout pošpinit a ukecat, to je opravdu hodné jinocha tohoto věku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2762x
zaměstnanec a daňový poplatník,
zastupitel malé obce

Seznam rubrik